XXII Sippolan joulunavaus 25.11. klo 18

Perinteinen Sippolan joulunavaus järjestetään jälleen marraskuun viimeisenä perjantaina 25.11. 2016. Joulunpunainen kirje, jossa tiedotetaan tapahtumasta, jaetaan hyvissä ajoin Sippolan, Hirvelän, Haapalan, Ruotilan, Liikkalan ja Saveron alueilla jokaiseen kotiin. Joulukirjeeseen saat yrityksesi nimen maksamalla 20€ tapahtuman järjestäjän, Sippukylät ry:n tilille FI96 5200 0620 0620 72. Rahojen on oltava tilillämme viimeistään maanantaina 7.11.2016. Kirjoita laskun viestikenttään yrityksesi nimi sellaisessa muodossa miten haluat sen näkyvän joulukirjeessä.

joulu6

Tapahtuma on kerännyt vuosittain mukavasti paikallisia sekä kauempaakin tulleita osallistujia. Ohjelma säilyy tänäkin vuonna perinteisenä. Luvassa on kynttiläkulkue, joulupukin vierailu, seurakunnan, kaupungin ja vonteenin tervehdyspuheet, kisailuja, joululaulua ja glögitarjoilu sekä makkaranmyyntipiste. Tunnelmallisen tapahtumasta tekee erityisesti katuvalojen sammuttaminen ja kirkonkylän alueelle viritetyt ulkotulet.

Voit myös halutessasi olla tapahtuman järjestelyissä mukana talkootyötä tehden.

Lisätietoja saat:

Puheenjohtaja Jouko Anttila 040 5120196
Sihteeri Merja Lonka 040 5763113
s-posti sippukylat@gmail.com