Anjalankosken palvelukoirayhdistys

ANJALANKOSKEN

PALVELUSKOIRAYHDISTYS RY on perustettu vuonna 1950 Myllykosken Palveluskoiraharrastajat ry nimisenä. Helmikuussa 1983 nimi muutettiin nykyiseksi.Toimintamme on keskittynyt lähinnä Sippolan Järventaustan harjoituskentälle. Siellä yhdistys tarjoaa monipuolista ja ohjattua koulutusta koirakon tavoitteet huomioiden.

Järventaustan kenttä1

 

Lisäksi järjestämme palveluskoirakokeita sekä muita koiraharrastukseen liittyviä tapahtumia. Tarvittaessa olemme mukana myös              kyläyhdistyksien ja muiden yhdistyksien järjestämissä tapahtumissa!

 

”Jos koira kasvaa saaden kiintymystä,mutta ei kuria – siitä tuleetoimelias ja tottelematon.Jos koira kasvaa saaden kuria,mutta ei kiintymystä – siitä tuleearka ja tottelematon.Jos kurivaatimukset eivät koskaan ylitä kiintymyksen määrää – koirasta kasvaa toimelias ja tottelevainen.

^-^

Järventaustan kenttä4Ahkera koiraharrastajajoukkomme auttaa sinua yhdessä saamaan koirastasi yhteiskuntakelpoisen. Ja jos omaat palveluskoirarotuisen yksilön, niin kenties koekentätkin kutsuvat!

Yhdistys harjoittelee myös ns. palveluskoirien maastolajeja, kuten henkilöetsintää ilma-vainulla (hakua), ihmisen jäljen nuuskimista maavainulla (jälkeä) sekä ihmisen”kadonneiden” käyttöesineiden etsintää 50mx50m alueelta (esineruutua).
Maastossa tapahtuvat harjoitukset ja koetoiminta edellyttävät lupaa maanomistajalta sekä paikalliselta metsästysseuralta.

Lisätietoja toiminnastamme saat yhdistyksen internetsivuilta www.apky.webs.com

Sieltä saat myös halutessasi tiedot, keihin voit olla yhteydessä koulutukseen liittyvissäasioissa ja miten voit liittyä jäseneksemme.

 

Ota rohkeasti yhteyttä.Vastaamme kysymyksiisi ja otamme sinutmielellämme iloiseen ja rehtiin joukkoomme.

Meidät löydät myös Facebookista https://www.facebook.com/APKYry

Järventaustan kenttä2”Kun luotat itseesi,

voit luottaa koiraasi.

Kun koira luottaa itseensä,

se voi luottaa sinuun.”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *