Sippukylät Ry

Sippulogo

Sippukylät ry on Sippolan, Hirvelän ja Haapalan alueiden vakituisten sekä kesäasukkaiden yhteinen kyläyhdistys. Sippukylät ry:n perustamiskokous pidettiin Sippolan koululla 10.1.2013 ja yhdistys on rekisteröity 14.2.2013. Kyläyhdistys päätettiin perustaa alueella toteutetun kyläkyselyn tulosten perusteella.

Sippukylät ry:n ensimmäisenä puheenjohtajana toimi Veijo Rantanen. Kyläyhdistyksen tarkoituksena on edistää kylien asukkaiden yhteistyötä, omatoimisuutta, kylien elinkelpoisuutta sekä toimia oman alueen edunvalvojana. Yhdistys pyrkii edistämään kylien asukkaiden toimeentulomahdollisuuksia, kylien vakinaisten ja vapaa-ajan asukkaiden viihtyvyyttä sekä harrastus- ja kulttuuritoimintaa. Kyläyhdistys tekee yhteistyötä muiden alueen yhdistysten ja seurojen kanssa.

Sippolan koululaisille järjestetyn Sippukylät ry:n logo kilpailun voitti Aana Helkalan työ jonka pohjalta Sanna Majander työsti lopullisen version.

Sippolan koululaisille järjestetyn Sippukylät ry:n logo kilpailun voitti Aana Helkalan työ jonka pohjalta Sanna Majander työsti lopullisen version.

Kyläyhdistyksen ensimmäisen vuoden suurin saavutus oli Vonteenin valssi- viikolla järjestetyn kylätorin organisointi. Lisäksi kyläyhdistys on järjestänyt pienempiä alueellisia tapahtumia yhteistyössä muiden alueen seurojen kanssa ja osallistunut toisten kyläyhdistysten tapahtumiin sekä Kymenlaakson kylät ry:n toimintaan. Kyläyhdistys on myös mukana Hirvelä-Haapalan Marttayhdistyksen Virkeää ikää- hankkeessa.

Hallitus 2016

Puheenjohtaja
Jouko Anttila
040-5120196

Varapuheenjohtaja
Sirkkaliisa Ukkola
050-3408938

Sihteeri
Merja Lonka , 040-5763113

Hallitusjäsenet
Ritva Kujala
Merja Lekander
Seppo Rasi
Matti Paakala
Tuula Lonka

Varajäsenet
Jaana Palonen
Petri Ohlsbom
Veijo Rantanen
Jaana Tani


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *